VOŽDOVAC: Komisija proglasila tri izborne liste!

Rok za predaju 30.oktobar

VOŽDOVAC: Komisija proglasila tri izborne liste!

Beograd -
Do sada su proglašene izborne liste "Aleksandar Vučić - Srpska napredna stranka", "Goran Mandić - Ne volimo političare" i "1389. Bitka za Voždovac Miša Vacić, dok je DSS- Vojislav Koštunica predao listu

BEOGRAD - Za ucešće na lokalnim izborima na Voždovcu, zakazanim za 15. decembar, predate su četiri izborne liste, a tri od njih su do sada proglašene, rekao je predsednik Opštinske izborne komisije Zoran Lukić.

Do sada su proglašene izborne liste "Aleksandar Vučić - Srpska napredna stranka", "Goran Mandić - Ne volimo političare" i "1389. Bitka za Voždovac Miša Vacić".

Lukić je naveo i da je jutros predata i izborna lista "Demokratska stranka Srbije - Vojislav Koštunica".

Rok za predaju izbornih lista je 30. novembar.

Lukić je rekao da za sada sve protiče u najboljem redu i da očekuje da sve prođe u demokratskoj i fer atmosferi.

Ranije danas, Građanska alternativa, koju predvodi Mandić, saopštila je da ta organizacija želi da se građani više pitaju i da budu više uključeni u rad i funkcionisanje državnog sektora.

"Na našoj listi su vaše komšije, rođaci, prijatelji... Postoji alternativa", poručio je Mandić u saopštenju dostavljenom medijima.SNP "1389" saopštio je da je podneo listu od 40 kanidata za lokalne izbore u beogradskoj opštini Voždovac, koja se nalazi pod rednim brojem tri, i pozvao na odbranu ustavnog poretka, podsticanje ćiriličnog pisma, izgradnju porodičnih vrednosti...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track