AKCIJA SVOJIM OČIMA: Učenici saobraćajne škole posetili Bus Plus!
Foto: Bus Plus

Upoznali organizaciju javnog prevoza u Beogradu

AKCIJA SVOJIM OČIMA: Učenici saobraćajne škole posetili Bus Plus!

Beograd -
Budući tehničari drumskog saobraćaja su se zajedno sa svojim profesorima upoznali sa načinom upravljanja vozilima javnog prevoza u realnom vremenu, uz analizu kvaliteta rada javnog prevoza i organizaciju prodaje karata kroz distributivnu mrežu

BEOGRAD - Učenici završnih razreda Saobraćajno tehničke škole Zemun posetili su kompaniju Apeks solušn tehnolodži, gde im je demonstriran rad podsistema za naplatu karata i upravljanje javnim prevozom u Beogradu.

Budući tehničari drumskog saobraćaja su se zajedno sa svojim profesorima upoznali sa načinom upravljanja vozilima javnog prevoza u realnom vremenu, uz analizu kvaliteta rada javnog prevoza i organizaciju prodaje karata kroz distributivnu mrežu.

Posetom srednjoškolaca, nastavljena je akcija “BusPlus svojim očima”, započeta krajem septembra, u kojoj su učestvovali svi zainteresovani sugrađani i studenti Saobraćajnog fakulteta. Akcija je produžena nakon što su se kompaniji Apeks obratili i profesori Saobraćajno tehničke škole Zemun.

Bus Plus
Bus Plus

- Kao organizator praktične nastave u Saobraćajno tehničkoj školi, prepoznao sam dobru priliku da naši učenici steknu dragoceno praktično znanje iz oblasti organizacije javnog prevoza putnika. Način na koji je javni prevoz u Beogradu organizovan je složen i zavređuje posebnu pažnju, naročito kada su u pitanju budući tehničari drumskog saobraćaj, a verujem mnogi od njih i budući saobraćajni inženjeri – rekao je Dejan Milanović, profesor predmeta regulisanje saobraćaja u ovoj školi.

Tipovi karata i zona javnog prevoza u Beogradu, kreiranje redova vožnje, upravljanje javnim prevozom u realnom vremenu, analiza realizacije reda vožnje, samo su deo onoga što su srednjoškolcima prezentovali inženjeri kompanije Apeks.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track