SNS: Dosta smo uradili na Voždovcu s obzirom na budžet!

Lokalni izbori

SNS: Dosta smo uradili na Voždovcu s obzirom na budžet!

Beograd -
SNS je saopštio da je DS dok je vodila Beograd, 10 puta smanjila budžet Voždovcu u odnosu na period kada su demokrate bile na vlasti

BEOGRAD - Beogradski odbor SNS saopštio je danas da je ta stranka na opštini Voždovac mnogo uradila, s obzirom na budžet sa kojim je raspolagala, a koji je, kako tvrde naprednjaci, DS, koja je vodila grad, znatno smanjila.

U saopštenju Beogradskog odbora SNS tvrdi se da je DS dok je vodila Beograd, 10 puta smanjila budžet u odnosu na period kada su demokrate bile na vlasti.

Naprednjaci navode da su asfaltirali ulice, rešavali komunalne probleme, renovirali škole i obdaništa, ali i da se decentralizacijom Beograda može uraditi mnogo više, jer to znači više nadležnosti, manje birokratije, više investicija i više radnih mesta.

"Otvorićemo kancelariju za mlade preduzetnike, a sva školska dvorišta biće pokrivena video nadzorom", navode naprednjaci.

Beogradski odbor SNS navodi i da u potpunosti podržava lidera te stranke i prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića u borbi protiv korupcije, jer je to jedini put ekonomskog oporavka i države i njenih građana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track