SNS: Grad Beograd nije imao sluha za Voždovac!

Lokalni izbori

SNS: Grad Beograd nije imao sluha za Voždovac!

Beograd -
Naprednjaci smatraju da je potrebno da sredstva kojima opštine raspolažu budu raspoređena na osnovu broja stanovnika i njihovih realnih potreba jer nisu iste potrebe opštine Voždovac, koja ima podavalski deo Ripanj, Zuce, Pinosavu, Rakovicu selo i Beli potok

BEOGRAD - Beogradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da Grad Beograd "nije imao sluha za opštinu Voždovac", ali da je malo novca iz gradske kase trošeno ravnomerno.

Kako se navodi u saopštenju Beogradskog odbora SNS, potrebno je da se izvrši decentralizacija Beograda kako bi opština i njena uprava, na osnovu realnih ovlašćenja i mogućnosti, mogle da urade mnogo više za građane.

Naprednjaci smatraju da je potrebno da sredstva kojima opštine raspolažu budu raspoređena na osnovu broja stanovnika i njihovih realnih potreba jer nisu iste potrebe opštine Voždovac, koja ima podavalski deo - Ripanj, Zuce, Pinosavu, Rakovicu selo i Beli potok.

U tom delu nije svuda rešeno pitanje vodovoda i kanalizacije, za šta su potrebna velika sredstva."Srpska napredna stranka želi da svi građani Voždovca žive pristojno, jer su to zaslužili", navodi se u saopštenju i dodaje da na opštini Voždovac rade ljudi koji su se trudili da urade mnogo kako bi to bila opština zadovoljnih građana, sa više zaposlenih i više komunalne infarstatrukture.

Opštinska vlast na Voždovcu, predvođena SNS, podsećaju naprednjaci, gradila je puteve, vodovod i kanalizaciju, ali nije zaboravila ni brigu o ljudima zbog čega je ulagano u domove za stara lica, škole, vrtiće...

U saopštenju se navodi i da SNS, predvođena njenim liderom i prvim potpredsednikom vlade Aleksandom Vučićem, neće posustati u borbi protiv korupcije, jer je njen posao da povrati snagu Srbije, ekonomsku moć i da zapošljava ljude.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track