ŠAMPIONKA SRBIJE I CRNE GORE: Mala Didi zvezda gde god se pojavi!
Foto: EPK

Bišonka

ŠAMPIONKA SRBIJE I CRNE GORE: Mala Didi zvezda gde god se pojavi!

Beograd -
Ova mlada bišonka pobrala je simpatije kako sudija tako i posetilaca na svakoj izložbi na kojoj je učestvovala
1 / 7 Foto: EPK

Malena Didi nema još ni godinu i po dana a već je postala prava šamionka osvojivši mnoštvo titula na mnogobrojnim izložbama.

Ova mlada bišonka pobrala je simpatije kako sudija tako i posetilaca na svakoj izložbi na kojoj je učestvovala. Stručnjaci kažu da je, između ostalog za to zaslužna krvna linija Petit Ami`s koja je od Didi stvorila pravu lepoticu.Ipak nije samo lepota ono što krasi ovu mladu šampionku. Prema rečima njene vlasnice Gordane Simić, Didi je pre svega umiljat, inteligentan i lepo vaspitan pas.

"Obožava da se igra i mazi. Sjajno se slaže kako sa ljudima tako i sa psima. Prava je pametnica, i tačno zna kako da vam se uvuče pod kožu. Prosto ne možete ništa da joj odbijete", priča ponosna vlasnica.

Nekoliko titula CAC i CACIB, osvojeni šampionati Srbije i Crne Gore, samo su neki od uspeha bišonke Didi.

A ona, kao da zna kada se nalazi u centru pažnje. Obožava da se fotografiše što se može videti na slikama gde zadovoljno pozira ispred fotoaparata.

Uspešna od malena

Šade (Didi) oštenjena je 28.06.2012.g. kod odgajivača pasmine Bichon Fris, Ljubice i Gorana Popovića iz Beograda- Avala (Dolina Bišona). Otac Cepheus Alba višestruki šampion i majka Axa. Znanje, iskustvo, istrajnost odgajivača i grumera Gorana Popovića, handlera Milovana Babića, ekipe veterinara Klare i Ljube Ćurčin (Intervet ) i vlasnice Gordane Simić pomogli su u dostizanju uspeha na izložbama. Ocenjivali su je jedni od najcenjenijih sudija, Tijana Konrad, Sanja Vretenčić, Ivan Vasiljević, Nemanja Jovanović, Siniša Sančanin, Vojislav Brajović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja