ODREKLI SE PLATE: Članovi Privremenog veća osim Pašićeve rade za džabe!

Obavestili Sinišu Malog

ODREKLI SE PLATE: Članovi Privremenog veća osim Pašićeve rade za džabe!

Beograd -
Zvaničnu odluku o nadoknadama Privremeni organ će doneti na narednoj sednici, koja je zakazana za petak, 22. novembar, saopštila je Služba za informisanje Grad

BEOGRAD - Svi članovi Privremenog organa Beograda, osim Tatjane Pašić, obavestili su predsednika ovog tela Sinišu Malog da se odriču nadoknade za rad u ovom organu.

Nadoknade za rad se odrekao i sekretar Privremenog organa i o tome je obavestio predsednika.

Zvaničnu odluku o nadoknadama Privremeni organ će doneti na narednoj sednici, koja je zakazana za petak, 22. novembar, saopštila je Služba za informisanje Grada.

" Vest da su, osim mene, svi članovi i sekretar Privremenog organa Beograda obavestili predsednika Sinišu Malog da se odriču naknada za rad u tom organu, iako će se sastanak na kom će se o tome razgovarati i odlučivati održati tek sutra, tendenciozna je i predstavlja vrhunac demagogije, saopštila je član Privremenog veća Tatjana Pašić.

Očigledno se moje kolege iz Privremenog organa vođenjem Beograda bave iz hobija, jer svoje zarade ostvaruju na drugim funkcijama i poslovima koje imaju, što predstavlja neodgovornost prema Beograđanima, navodi se u pisanoj izjavi Pašić.

Ovo je najbolji pokazatelj da ne shvataju da je obezbeđivanje funkcionisanja grada od dva miliona stanovnika ozbiljan posao, istakla je ona.

http://www.youtube.com/watch?v=xszGb673omU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track