Četvoro povređenih u udesu na Ugrinovačkom putu

Hitna pomoć

Četvoro povređenih u udesu na Ugrinovačkom putu

Beograd -
Najteže je povređena devojka od 19 godina koja je s povredama glave, grudnog koša, trbuha i istezanjem vrata prevezena u Urgentni centar

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je osam osoba povređeno, od kojih jedna teže, a jedno lice povređeno je prilikom pada sa visine.

Kako je izjavila portparol Hitne pomoći Nada Macura, devojka stara 19 godina teško je povređena u udesu koji se dogodio oko 23.30 časova na Ugrinovačkom putu i sa povredama glave, grudnog koša, trbuha i istezanjem vrata prevezena je u Urgentni centar. U tom udesu mladić star 24 godine, vozač, zadobio je povrede glave i podlaktice, a muškarac star 31 godinu povredu lica, nosa, obraza i razderotinu usne, rekla je Macura i dodala da su obojica prevezeni u Urgentni centar.

Druga lekarska ekipa zbrinula je dve ženske osobe, jednu staru 17 godina i drugu staru 22 godine, sa povredama glave i istezanjem vrata, istakla je Macura i dodala da su one prevezene u Urgentni centar.

Muškarac star oko 22 godine je oko 02.30 časova pao sa trećeg sprata u Ulici Aleksandra Velikog 15 u Mirijevu, zadobio povredu ručnog zgloba i bol u laktu, a prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura. Muškarac star oko 35 godina, pešak, u udesu oko 00.30 časova u Karađorđevoj ulici zadobio je povredu glave, ogrebotinu na čelu i povredu skočnog zgloba, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

U udesu oko 22 časa na uglu ulica Darvinove i Kumodraške na Voždovcu muškarac oko 55 godina vozač, zadobio je bolove u leđima u slabinskom delu, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je Macura. Ženska osoba stara oko 23 godine, pešak, u udesu oko 19.15 časova u Bulevaru Mihajla Pupina zadobila je povredu glave, rekla je portparol Hitne pomoći.Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 128 intervencija od kojih 25 na javnim mestima, dodala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track