ZORANA MIHAJLOVIĆ: Podavalska naselja dobiće vodovod i kanalizaciju!
Foto: Tanjug

Lokalni izbori na Voždovcu

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Podavalska naselja dobiće vodovod i kanalizaciju!

Beograd -
Mi obećavamo da će podavalasko područje imati vodovod i kanalizaciju. Danas u ovom veku, nažalost, veliki deo Beograda nema kanalizaciju jer je Demokratskoj stranci bilo lakše da pljačka, nego da brine o građanima, kazala je Mihajlović

BEOGRAD - Područje pod planinom Avalom, u južnom predgrađu Beograda, dobiće vodovod i kanalizaciju, a povećanjem energetske efikasnosti pokušaće se smanjenje računa za struju, rekla je potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović.

"Mi obećavamo da će podavalasko područje imati vodovod i kanalizaciju. Danas u ovom veku, nažalost, veliki deo Beograda nema kanalizaciju jer je Demokratskoj stranci bilo lakše da pljačka, nego da brine o građanima", kazala je Mihajlović novinarima kod Banjičke pijace.

Ona je pred lokalne izbore koji se na Voždovcu održavaju 15. decembra, rekla da je SNS koja je upravljala tom opštinom do sada, "možda i mogla mnogo više da je imala podršku gradske vlasti".

ž"Gotovo sve škole imaju video-nadzor, a SNS se posvetila i invalidima postavljanjem 13 rampi za invalide", navela je Mihajlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track