Najnovije vesti

ČUKARICA: Zapaljen automobil pretučenog člana opštinskog veća!

Treći napad

ČUKARICA: Zapaljen automobil pretučenog člana opštinskog veća!

Beograd
Incident se dogodio u dva časa posle ponoći kada je I. Đ. , primetivši da automobil gori pozvao vatrogasce i policiju, koji su izašli na lice mesta. Požar je ugašen, ali je na automobilu pričinjena velika materijalna šteta

BEOGRAD - Nepoznata osoba zapalila je noćas automobil člana Veća gradske opštine Čukarica I. Đ, nepunih nedelju dana nakon što je bio fizički napadnut.

U gradskom MUP-u je potvrđeno da je slučaj prijavljen i da se radi na otkrivanju počinioca.

"Ovo je treći u nizu najbezočnijih napada na ljude koji odgovorno obavljaju svoj posao u opštini Čukarica i očigledan pokušaj destrukcije vlasti", rekao je predsednik opštine Zoran Gajić, koji je izrazio odlučnost u nameri da se održi komunalni red i ne dozvoli "povratak devedesetih godina".

"Incident se dogodio u dva časa posle ponoći kada je I. Đ. , primetivši da automobil gori pozvao vatrogasce i policiju, koji su izašli na lice mesta. Požar je ugašen, ali je na automobilu pričinjena velika materijalna šteta", navedeno je u saopštenju.

Napad se dogodio samo nedelju dana nakon što je nepoznati napadač bejzbol palicom polomio šoferšajbnu na kolima I. Đ. i naneo mu povrede.

Ove godine u aprilu fizički je napadnut i načelnik Komunalne inspekcije opštine Čukarica, kada su mu nanete teške telesne povrede, podseća se u saopštenju.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...