BEOGRAD: Postavljeni novi V.D. direktori GSP i Apoteke Beograd!

Razrešenja i postavljenja

BEOGRAD: Postavljeni novi V.D. direktori GSP i Apoteke Beograd!

Beograd -
Za novog v.d. direktora GSP imenovan je Dragomira Spasić umesto Milana Sofronića, a vršilac dužnosti direktora Apoteke Beograd Dragana Simić je razrešena, a na njeno mesto je imenovana farmaceut Jasminka Bjeletić

BEOGRAD - Privremeni organ grada Beograda razrešio je Milana Sofronića sa funkcije v.d. direktora Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd, a za novog v.d. direktora imenovao Dragomira Spasića na šest meseci, objavljeno je danas na sajtu Grada Beograda.

Spasić je radnu karijeru započeo GSP, nastavio je u Sekretarijatu za saobraćaj grada Beograda, da bi u Beograd putu godinama obavljao odgovorne dužnosti poput tehničkog direktora i savetnika generalnog direktora.

Razrešen je i vršilac dužnosti direktora Apoteke Beograd Dragana Simić, kojoj je mandat istekao 22. septembra 2013. godine i za vršioca dužnosti direktora imenovana je farmaceut Jasminka Bjeletić, na period od šest meseci.

Bjeletić je od 2007. do 2011. godine obavljala funkciju zamenika direktora ove ustanove.

Privremeni organ grada Beograda dao je saglasnost načelniku Gradske uprave na razrešenje sekretara za kulturu Katarine Živanović i postavljenje Vladana Vukosavljevića na ovu dužnost.Data je saglasnost i na razrešenje direktora Agencije za javne nabavke Vesne Milojković i imenovanje Sandre Damčević za direktora ove agencije, kao i imenovanje Branislava Rakića, koji je do prošle nedelje obavljao dužnost direktora Uprave za cene, za zamenika direktora Službe za internu reviziju.

Na sednici su izvršena imenovanja i razrešenja u upravnim odborima SRC Tašmajdan i Apoteke Beograd.

Privremeni organ grada Beograda usvojio je zaključak o utvrđivanju mase sredstava za bruto zarade u javnim komunalnim preduzećima za decembar 2013. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track