ADA HUJA: Izvučena bela "buba", nema tela!
Foto: Tanjug

Ležao na dnu

ADA HUJA: Izvučena bela "buba", nema tela!

Beograd -
Oko 9 sati jutros teretni brod kod Ade Huje je prilikom izvlačenja sidra zakačio putnički automobil koji je ležao na dnu reke
1 / 7 Foto: Rts Milca Jeftic

BEOGRAD - Nije blago sve što sija!Sa dna Dunava, kod Ade Huje u Beogradu, radnici „Parking servisa“ juče oko 13.30 časova izvukli su beli raspadnuti „folksvagen“. Na licu mesta bila je i policija jer se sumnjalo da možda u vozilu ima ljudi, ali je ronilac Žandarmerije ušao u vodu i utvrdio da je olupina prazna.Mornari broda „Podravlje“ prijavili su juče oko 9 sati policiji da su prilikom vađenja sidra na Adi Huji na dnu Dunava zakačili automobil.- Kada smo završili posao, otišli smo do pramca samohotke kako bismo izvukli sidro. Mašina za vađenje je usporila i počela otežano da radi. Pomislili smo da se sidro zaglavilo za neko drvo. Međutim, kada smo pogledali, videli smo na dnu automobil. Odmah smo pozvali policiju - rekao je jedan od mornara „Podravlja“.Rečna policija i Žandarmerija ubrzo su stigli, nakon čega je ronilac, prethodno utvrdivši da nema leševa, za olupinu vezao sajlu.- Pošto je, srećom, „buba“ bila prazna, moglo je da se pristupi normalnom vađenju olupine, bez opasnosti da se tragovi oštete. Pretpostavljamo da neko nije znao šta će sa starim kolima, pa ih je gurnuo u reku - rekao je izvor iz policije.Nakon što je raspadnuti automobil izvučen iz reke, olupina je utovarena na „pauk“ i odneta na veštačenje.(M. D.)

PosmatračiKOMŠIJI DOSADILO DA PALI NA GURKUVeliki broj građana gledao je akciju vađenja olupine iz Dunava. - Garantujem da ova „buba“ može da startuje motor - bio je jedan od komentara, dok je drugi posmatrač rekao kako je „komšiji Zokiju dosadilo da stalno pali na gurku“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track