BEOGRAD: Praznično radno vreme prodavnica, pošta i pijaca
Foto: Dado Đilas

BEOGRAD: Praznično radno vreme prodavnica, pošta i pijaca

Beograd -
Danas, osim Glavne pošte u Takovskoj 2, biće dežurne pošte na graničnim prelazima. Povodom manifestacije "Ulica otvorenog srca" u Beogradu, na uglu Vlajkovićeve i Svetogorske ulice radiće pokretna pošta od 10 do 16 sati

Saznajte kako će tokom predstojećih praznika raditi prodavnice, pošte, pijace...ProdavniceVeći trgovinski objekti u Srbiji 1. januara biće zatvoreni. U sredu 1. januara biće neradan dan za sve "Merkator" i "Roda" objekte, a već od četvrtka trgovine će raditi po svom uobičajenom radnom vremenu. Kada je reč o radnom vremenu za božićne praznike, u ponedeljak 6. januara svi "Merkator" i "Roda" objekti radiće skraćeno radno vreme do 19 sati, a na dan Božića svi supermarketi, "Supermarket premium Beograđanka" i marketi radiće skraćeno vreme do 10 časova. Ostali "Merkator" i "Roda" objekti neće raditi na dan Božića.

Kada je reč o radu tokom predstojećih praznika "Delez objekata" "Tempo", "Tempo ekpspres", Minimaksi i šopendgou" i "Maksi" "Maksi objekti" ne rade danas 1. januara. U četvrtak 2. januara će do 18 sati raditi samo dežurni objekti "Mini maksi i špop end gou " i "Maksi".

Radno vreme ovih objekata je 3. januara redovno, 6. januara skraćeno do 18 sati, a 7. januara je neradni dan.

Svih dana praznika, bez prekida će raditi “Višnjica dućani” dragstori u Cara Dušana 36-40, Cara Dušana 34, Skadarskoj 45, Carice Milice 11, “Metohija” u Drinčičevoj 29, “Jezero” u Francuskoj 55, Vuka Karadžiča 11, “Kruševac” u 27.marta 36 i “Čačak” Bulevaru oslobođenja 51. Svi ostali maloprodajni objekti "Višnice" će danas raditi do 19, prvog dana 2014. godine ostali maloprodajni objekti neće raditi.

PijaceZelene pijace će 2. januara radiće uobičajeno od šest do 19 časova dok 1. i 7. januara neće raditi. Jedino će pijace "Zemun","Banovo Brdo", "Bele vode" i Dušanovac" 1. i 7. januara raditi skraćeno od šest do 13 časova. Otvoreni tržni centar "Buvljak" 2. januara će raditi uobičajeno od osam do 16 časova, dok 1. i 7. januara neće raditi.

Tržni centar "Depo" 1. 2. i 7. januara neće raditi. "Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom " Miljakovac 2. januara će raditi uobičajeno od šest do 19 časova, dok 1. i 7. januara neće raditi.

Pijaca cveća TC "Krnjača" 2. januara će raditi uobičajeno. Pijaca neće raditi 1. i 7. januara. Tokom praznika radno vreme veletržnice za kupce i prodavca je tokom svih 24 sata.

PoštePošte koje imaju celodnevno radno vreme danas će raditi skraćeno do 17 sati, osim Glavne pošte u Takovskoj 2 u Beogradu koja radi 24 sata dnevno i državnim i verskim praznicima, saopštilo je Javno preduzeće "Pošta Srbije".U sredu 1. januara, osim Glavne pošte u Takovskoj 2, biće dežurne pošte na graničnim prelazima. Povodom manifestacije "Ulica otvorenog srca" u Beogradu, na uglu Vlajkovićeve i Svetogorske ulice radiće pokretna pošta od 10 do 16 sati, a ona će obavljati prijem običnih pismonosnih pošiljaka i prodaju artikala.

U četvrtak, 2. januara, u Beogradu će od 8.00 do 19.00 sati dežurati pošte u Nehruovoj 68 b i Tržnom centru "Stadion", dok će pošta u TC "Novi Merkator", Bulevar umetnosti 4-6 raditi od 9.00 do 19 sati.Na Božić, 7. januara dežuraće Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu, kao i pošte na graničnim prelazima.Parking servisNaplata parkiranja u zoniranim delovima grada neće obavljati 1, 2. i 7. januara, kada će biti zatvoren i Korisnički servis u Ulici kraljice Marije 7 i Mileševskoj ulici 51, kao i šalter Službe parking kontrole u Ulici Starine Novaka 22. U utorak, 31. decembra, Korisnički servis radiće skraćeno – od 7 do 17 časova. Oni podsećaju korisnike da svoje povlašćene parking karte produže blagovremeno. Neprekidno će biti otvorene sve javne garaže i posebna parkirališta, dok će služba za prenos vozila („pauk”) raditi po režimu koji se primenjuje tokom vikenda.

Služba tehničkog pregleda i auto-perionice neće raditi 1, 2. i 7. januara 2014. godine, dok će 31. decembra raditi do 17 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track