BEOGRAD: Uručeni pokloni maloj Mili prvorođenoj bebi u GSP!
Foto: Beoinfo

Najmlađoj putnici kolica i stipendija

BEOGRAD: Uručeni pokloni maloj Mili prvorođenoj bebi u GSP!

Beograd -
Najmlađoj putnici koja je rođena 1. januara oko 8.30 sati u autobusu na liniji 403 uručena su u naselju Zuce dečja kolica, da se sigurno i udobno prevozi dok ne poraste i počne da koristi gradski prevoz

BEOGRAD - Za udobnu vožnju.Mala Mila Vladisavljević prva je beba koja se u istoriji „Gradskog saobraćajnog preduzeća“ (GSP), dugoj inače 120 godina, rodila u vozilu. Predstavnici Privremenog organa Beograda i GSP uručili su juče bebi, čija porodica živi u naselju Zuce, dečja kolica. Najmlađa putnica GSP rođena je 1. januara oko 8.30 u autobusu na liniji 403.Paketići za brata i sestru- Ovim znakom pažnje pokazali smo da je Gradu stalo do svakog novog sugrađanina - rekao je Andreja Mladenović, član Privremenog organa Beograda.On je porodici Vladisavljević i svim Beograđanima poželeo srećan Božić i čestitao je hrabroj majci Maši, koja je na pravi način započela novu godinu, donevši na svet malu Milu.Milini sestra i brat na poklon su dobili božićne paketiće, a otac Nikola rekao je da mu je ovo najradosniji Božić.- Deca su najveće bogatstvo - rekao je Nikola Vladisavljević i zahvalio na poklonima.Prijatno iznenađenje Mama Maša sama je krenula autobusom u porodilište jer je njen suprug morao da ostane kod kuće i čuva decu. Pri porođaju su joj pomogli putnici i vozač autobusa.Ona za Kurir kaže da su je predstavnici Grada i GSP prijatno iznenadili poklonima na Božić.- Bila sam u šoku kad su došli. Hvala im na svemu. Deca su baš srećna zbog paketića koje su im doneli. Sad s ocem sklapaju kolica za Milu. Dobro će mi doći jer ću Milu u njima voziti kad pođem u prodavnicu - kaže Maša i dodaje da je srećna i zbog obećane stipendije za Milino školovanje.

StipendijaPOSAO U GSPVD direktora GSP Beograd Dragomir Spasić rekao je da će obezbediti besplatnu godišnju kartu za njenu majku Mašu.- GSP će obezbediti stipendiju za školovanje male Mile da se jednog dana zaposli u GSP.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track