BEOGRAD: JKP Gradska čistoća nabavila nova vozila!
Foto: Beoinfo

Olakšano čišćenje uskih ulica

BEOGRAD: JKP Gradska čistoća nabavila nova vozila!

Beograd -
JKP Gradska čistoća nabavila je tri nova mini smećara koji će komunalcima olakšati posao čišćenja u manjim ulicama

BEOGRAD - JKP „Gradska čistoća” nabavilo je tri nova vozila kojima će se omogućiti lakši pristup uskim i za velike kamione tog preduzeća teško prohodnim ulicama.

– Nabavka nova tri vozila, manjih gabarita, omogućiće nam lakši pristup uskim ulicama i umnogome pomoći da efikasnije obavljamo posao odnošenja komunalnog otpada. U pitanju su mini-smećarci „iveko”, ali nam je vrlo drago što je nadogradnja tih kamiona domaće proizvodnje. Ne samo da ćemo lakše obavljati posao, već na taj način i podstičemo proizvodnju u Srbiji, istakao je v.d direktora JKP „Gradska čistoća” Siniša Lazarević.

U inače već uskim ulicama, dodatni problem za prolazak velikih kamiona smećaraca stvara se i kada sugrađani nepropisno parkiraju svoja vozila.

Zato iz JKP „Gradska čistoća” apeluju na sve vozače da savesno parkiraju svoja vozila kako bi kamioni tog preduzeća mogli nesmetano da prolaze ulicama, sakupljaju i odnose smeće i iz individualnih kanti koje su podeljene sugrađanima u više od 50.000 domaćinstava i iz drugih sudova za odlaganje otpada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track