Najnovije vesti

VAPAJ OČAJNE MAJKE IZ KBC ZEMUN: Ovde leče našu decu!

Jezive fotografije

VAPAJ OČAJNE MAJKE IZ KBC ZEMUN: Ovde leče našu decu!

Beograd
Bežite glavom bez obzira inače će i Vama i Vašem detetu,ostati dugotrajne "uspomene" na ovo leglo zaraze, izjavila je Verica koja je sa tromesečnom bebom boravila na lečenju u KBC Zemun
1 / 11 Foto: Facebook

BEOGRAD - Na društvenoj mreži Fejsbuk osvanule su jezive fotografije, koje svedoče u kakvim se užasnim uslovima leče deca koja stignu na odeljenje pedijatrije KBC Zemun.

Fotografije je objavila majka tromesečne bebe Verica Večerinac čija se bebe lečila u ovoj zdravstvenoj ustanovi i koja je album sa slika naslovila kao " poučan", da ukoliko bilo kog roditelja zlo natera da krene u tom pravcu da beži.

- Bežite glavom bez obzira inače će i Vama i Vašem detetu,ostati dugotrajne "uspomene" na ovo leglo zaraze.Nemate pravo da sami pripremate mleko za bebe (specijalne formule),oni vam pripremaju i donose. Od 8 obroka,koje je moja beba imala tamo samo 1 je bio ugrejan. Kupila sam im i dala Aptamil comf.1,a isto veče dobila bočicu prokuvanog kravljeg mleka koje ni u snu ne bih smela detetu da dam...sreća da sam probala. Kad sam pitala šta je ovo? Sestra mi je pokazala spisak na kom uopšte nema naseg Aptamila..I nemam više snage da pričam dalje, napisala je mlada majka Verica večerinac, koja je i postavila fotografije.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...