VOZAČ JE ZAŠTITIO: Putnik napao kontrolorku Bus plusa!
Foto: Bus Plus

Nasilje u prevozu

VOZAČ JE ZAŠTITIO: Putnik napao kontrolorku Bus plusa!

Beograd -
Vozač je u trenutku kada je putnik verbalno napao kontrolorku ustao i zaštito je od mogućeg fizičkog napada agresivnog putnika, kažu u Bus plusu

BEOGRAD – Vozač gradskog autobusa I.D. na liniji 27 u sredu je zaštitio kontrolrku Bus plusa M.S., kada ju je verbalno napao jedan od putnika.

Vozač je u trenutku kada je putnik verbalno napao kontrolorku ustao i zaštito je od mogućeg fizičkog napada.Povodom ovog događaja oglasila kompanija Apeks je poslala otvoreno pismo vozačima GSP u kome je izrazila zahvalnost vozaču kao i svima koji su pružili pomoć napadnutim kontrolorima i koji su svoju ličnu bezbednost podredili ljudskosti.

-U vremenu kada na posao odlazimo strepeći za svoju elementarnu sigurnost, nezaštićeni od teških verbalnih i fizičkih napada jednog broja putnika koji ne žele da plate uslugu koju koriste, zahvalni smo na pomoći koju dobijamo od vozača javnog prevoza, kažu u Apeksu.

U Bus plusu kažu da cene požrtvovanost vozača i spremnost da se odbrane od agresivnih nasrtaja malog broja nesavesnih putnika čije su svakodnevne žrtve.

Oni dodaju da kontrolori i vozači zajednički rade za dobrobit Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track