BEOGRAD: JKP Parking servis nudi reprogram duga i otpis kamata!

Sklapanje sporazuma

BEOGRAD: JKP Parking servis nudi reprogram duga i otpis kamata!

Beograd -
Dužnicima se otpisuje 30 odsto glavnog duga ukoliko ga izmire u celosti ili 10 do 15 odsto za one koji odluče da plate na 6, 12, 18 odnosno 24 mesečne rate, a u zavisnosti od visine duga

BEOGRAD - Javno komunalno preduzeće "Parking servis" obaveštava vozače, koji u periodu od 2005. do 2013. godine nisu izmirili svoje obaveze po osnovu izdatih naloga za plaćanje dnevne karte, da to mogu učiniti sklapanjem Sporazuma o otplati duga od utorka 28 januara, a najkasnije do 28. aprila.

Rok za podnošenje zahteva je 90 dana. Dužnicima se otpisuje 30 odsto glavnog duga ukoliko ga izmire u celosti ili 10 do 15 odsto za one koji odluče da plate na 6, 12, 18 odnosno 24 mesečne rate, a u zavisnosti od visine duga.

Reprogramom je predviđen otpis kamate u celosti za sve dužnike, odnosno potpisnike sporazuma, kao i otpis dela duga za dužnike koji jednokratno uplate ostatak duga ili plaćanje duga na rate uz odgovarajući procenat otpusta dela duga.

Reprogram se odnosi na fizička lica, koja su u ovom periodu dobila naloge za plaćanje dnevne karte, a čija dugovanja su zbog neblagovremeno izmirenih obaveza po više osnova

Svi koji odluče da svoja dugovanja izmire na ovaj način, mogu od danas da podnesu Zahtev za zaključenje Sporazuma o otplati duga na šalterima „Parking servisa“ u ulicama Starine Novaka broj 22, Kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51.

Građani zahtev mogu preuzeti i sa sajta www.parking-servis.co.rs, popuniti i poslati elektronskom poštom na reprogram@parking-servis.co.rs.

Dodatne informacije o reprogramu korisnici mogu da dobiju putem telefona Korisničkog servisa na broj 011/303-5-400.

Ukoliko dužnik ne izmiri dve uzastopne rate duga, bez upućivanja posebne opomene, ili u periodu reprograma napravi novi dug, a ne izmiri ga u roku od 8 dana odnosno u skladu sa Odlukom o javnim parkiralištima, smatraće se da je sporazum raskinut, a Preduzeće ponovo pokreće postupak naplate potraživanja putem izvršitelja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja