NOVA LINIJA: 613 vozi od naselja Radiofar do Novog Beograda

GSP

NOVA LINIJA: 613 vozi od naselja Radiofar do Novog Beograda

Beograd -
U prethodnom periodu postojao je prevoz koji je Opština Novi Beograd ukinula, a Grad Beograd je smatrao da građani i mališani ovog naselja treba da se povežu sa gradom na najbolji mogući način, rekao je Siniša Mali, predsednik Privremenog organa

BEOGRAD - Nova linija javnog gradskog prevoza 613 puštena je danas u rad i saobraćaće od naselja Radiofar do Novog Beograda.

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Siniša Mali rekao je da će na toj liniji za sada saobraćati jedan minibus sa 35 mesta i da će prevoziti više od 1.500 građana tog naselja.

"U prethodnom periodu postojao je prevoz koji je Opština Novi Beograd ukinula, a Grad Beograd je smatrao da građani i mališani ovog naselja treba da se povežu sa gradom na najbolji mogući način. Ova linija će biti finansirana od strane Grada Beograda i u narednom periodu biće modifikovana sa eventulanim novim zahtevima građana", rekao je Mali.

Prema njegovim rečima, u prethodnom periodu zbog nepostojanja odgovarajuće infrastrukture nije bilo moguće uspostaviti ovu liniju i čim je izgrađen odgovarajući put to pitanje je rešeno.

"Ova linija za građane naselja Radiofar znači rešenje problema i sada više ne moraju da pešace dva kilometra do najbliže autobuske stanice", zaključio je Mali.Minibus, koji će uglavnom korsiti deca za prevoz do škola na Novom Beogradu saobraćaće na sat i dvadeset minuta, a red vožnje je usklađen upravo sa potrbama školske dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track