SNS: Zalagaćemo se za obnovu uništenih terena za sport

Naprednjaci obnovili košarkaški teren na Zvezdari

SNS: Zalagaćemo se za obnovu uništenih terena za sport

Beograd -
SNS neće dozvoliti da se i jedan teren u Beogradu i Srbiji uništi kao što je to bio slučaj u vreme vlasti Demokratske stranke i Dragana Đilasa, naveo je član GO SNS Slavko Gak

BEOGRAD - Kandidati za odbornike u Skupštini grada sa izborne liste "Aleksandar Vučić - Budućnost u koju verujemo" i član GO SNS Slavko Gak, učestvovali su danas u akciji sređivanja košarkaškog terena na teritoriji opštine Zvezdara i poručili da će se ta stranka zalagati za obnovu svih uništenih terena.

Kako se navodi u saopštenju SNS, okupljenim mališanima podelili su poklon pakete i košarkaške lopte."SNS je ponosna što može da predstavi košarkaški teren koji su njeni aktivisti sa vrlo malo napora uredili.

"Na terenu je zamenjena asfaltna površina, postavljene su nove košarkaške konstrukcije sa novim koševima i tablama", rekao je Gak.

On je naglasio da SNS neće dozvoliti da se i jedan teren u Beogradu i Srbiji uništi "kao što je to bio slučaj u vreme vlasti Demokratske stranke i Dragana Đilasa".

Srpska napredna stranka, dodaje se u saopštenju, zalagaće se za obnovu i rekonstrukciju svih uništenih terena, kako bi oni ponovo postali deo odrastanja dece i mladih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track