Antić: Završićemo velike projekte
Foto: Zorana Jevtić

Centralna izborna konvencija SPS

Antić: Završićemo velike projekte

Beograd -
Spreman sam da vodim Beograd, poznajem probleme ovoga grada, ali i sve njegove potencijale, sve mogućnosti za razvoj i napredak, rekao je Antić

BEOGRAD - Kandidat Koalicije SPS-PUPS-JS za gradonačelnika Aleksandar Antić pozvao je u nedelju, na centralnoj izbornoj konvenciji u Beogradskoj areni, Beograđane da mu ukažu poverenje na izborima i zajednički ostvare viziju boljeg života za sve sugrađane.

"Spreman sam da vodim Beograd, poznajem probleme ovoga grada, ali i sve njegove potencijale, sve mogućnosti za razvoj i napredak. Završićemo velike projekte i otvorićemo privredne zone za nove investicije i omogućiti zapošljavanje velikog broja ljudi.

Istovremeno, ovaj grad mora da vodi računa o ljudima kojima je pomoć neophodna, moramo da brinemo jedni o drugima, da izgradimo bolje i humanije društvo, jer samo tako možemo ići napred", istakao je Antić, a saopštio Gradski odbor SPS-a .

On je najavio da će se koalicija čiji je kandidat boriti da Beograd bude komunalno uređen i bezbedan grad, u kome će sigurnost za sve sugrađane ponovo biti zaštitni znak Beograda.

"Na prvom mesu su mi ljudi, ljudi koji čine ovaj grad dobrim mestom za život. Zato neću nikada dozvoliti da socijalna politika, za koju smo se zajednički izborili i koju smo realizovali u proteklom periodu, bilo čime bude ugrožena. Ni jedan dinar koji je namenjen socijalnoj brizi za najugroženije neće biti preusmeren u investicije, a pogotovo ne u birokratiju", rekao je Antić.

On je obećao da će se za investicije naći drugi izvori sredstava, a svi elementi socijalne politike Beograda moraju ostati u funkciji i u narednom periodu.

"Moramo nastaviti da pomažemo trudnicama, porodiljama, deci i najstarijima. Naša je politika da težimo boljem i pravednijem društvu da budemo humani i da se ujedinimo oko važnih poslova koje moramo završiti", rekao je Antić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track