BEOGRAD: Napao saobraćajca jer je pauk hteo da mu odnese auto!
Foto: Parking Servis

Incident na Banovom brdu

BEOGRAD: Napao saobraćajca jer je pauk hteo da mu odnese auto!

Beograd -
Vlasnik automobila u prekršaju, revoltiran, razbio je staklo na dizalici i naneo lakše telesne povrede saobraćanom policajcu, saopštio je Parking servis

BEOGRAD - Policajac je lakše povređen, a dizalica Parking servisa "pauk" oštećena je danas u podne prilikom napada vlasnika automobila zbog intervencije uklanjanja njegovog nepropisno parkiranog vozila u Ulici Rajka od Rasine oko broja 30 na Banovom brdu.

Vlasnik automobila u prekršaju, revoltiran, razbio je staklo na dizalici i naneo lakše telesne povrede saobraćanom policajcu, saopštio je Parking servis.

Na lice mesta odmah je izašao v.d. direktor Parking servisa Andrija Čupković koji je izjavio da se takvi incidenti ne smeju dešavati s obzirom na to da su službenici radili svoj posao uklanjanja automobil, a na osnovu naloga saobraćajne policije.

"Takve stvari se u buduće ne smeju dešavati, povređeni su ljudi na svom radnom mestu koji su samo obavljali svoje radne zadatke. Apelujem na sve nadležne da se u buduće zaštite radnici Parking servisa, koji samo rade svoj posao sprovođenja komunalnog reda", rekao je Čupković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track