ROKENROL BUNT: Zemunac zorom raspalio po električnoj gitari da rastera prodavce!
Foto: Printscreen

Nervira ga buvljak

ROKENROL BUNT: Zemunac zorom raspalio po električnoj gitari da rastera prodavce!

Beograd -
Melodija bluza nije se baš dopala prodavcima koje je počelo to da nervira pa su prema njemu počeli da izražavaju verbalni revolt kako to nije kulturno

BEOGRAD - Zemunac koji već mesecima trpi buku i haos od rane zore na uglu ulica Geteove i Vojnog puta koju prave ulični prodavci i kupci koji pohrle kako bi se probili do robe koja u hrpama leži na šatorskim krilima i najlonima duž ivičnjaka rešio je da se na neobičan način izbori za svoja prava na mir i normalan san.

Dok je ranom zorom kupovina na improvizovanom buvljaku bila u jeku Zemunac je izašao na terasu svoje kuće sa električnom gitarom i raspalio bluz.

Melodija bluza nije se baš dopala prodavcima koje je počelo to da nervira pa su prema njemu počeli da izražavaju verbalni revolt kako to nije kulturno.

Iako mu je bila namera da nervira kupce posledično sviranje bluza nije se dopalo ni njegovim komšijama, koje je gitara probudila pa su čak pretili i policijom.

Na snimku koji je osvanuo na internetu čuju se reči prolaznika kojima se neobično jutarnje sviranje Zemunca dopala da su počeli da govore “ Rokenrol za kućni savet” ili naručivanje bluza.

Kako to zaista izgleda ranom zorom u Zemunu pogledajte u video klipu.

http://www.youtube.com/watch?v=S-SNUETv5CY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track