NASILJE U BEOGRADU: Besni vozač mercedesa udario radnika Parking servisa!
Foto: Parking Servis

Nepropisno parkirao

NASILJE U BEOGRADU: Besni vozač mercedesa udario radnika Parking servisa!

Beograd -
Vlasnik mercedesa po dolasku na parkiralište, verbalno je vređao i napao zaposlene u „Parking servisu“, a posle svađe sa blagajnikom i policajcem, prišao vozaču dizalice i udario ga glavom i lakše ga povredio

BEOGRAD - Vozač dizalice JKP „Parking servisa“ povređen je danas oko 12 časova kod Vidin kapije, kada ga je napao vozač crnog mercedesa, revoltiran zbog toga što mu je „pauk“ odneo automobil sa mesta rezervisanog za vozila osoba sa invaliditetom u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 82.

Dizalica „Parking servisa“ na poziv korisnika posebnog invalidskog mesta koji ima svoj rezervisan parking prostor označen za osobe s invaliditetom, na koje nije mogao da se parkira, podigla je luksuzni automobil po nalogu Saobraćajne policije i odnela ga na parkiralište na Vidin kapiji.

Foto: JKP Parking servis
Foto: JKP Parking servis

Vlasnik mercedesa po dolasku na parkiralište, verbalno je vređao i napao zaposlene u „Parking servisu“, a posle svađe sa blagajnikom i policajcem, prišao vozaču dizalice i udario ga glavom, nanevši mu lakše telesne povrede.

Na mesto događaja odmah je izašla policija i ekipa Hitne pomoć, koja je zbrinula povređenog radnika.

V.d. direktor „Parking servisa“ Andrija Čupković obišao je povređenog radnika i najstrože osudio ovakvo ponašanja bahatih vozača.

Foto: JKP Parking servis
Foto: JKP Parking servis

„Ovakvo sramno ponašanje i iskaljivanje besa nad ljudima koji samo rade svoj posao mora da bude najstrože kažnjeno. Mi ćemo protiv ovog i ostalih nasilnika, koji smatraju da mogu fizički da se obračunavaju sa zaposlenima u Parking servisu podneti krivične prijave i zaštiti naše radnike. Niko ne može da bude iznad zakona. Mi ćemo tome stati na put i uvesti red, a u saradnji sa policijom i pravosudnim organima uticati da se kazne odgovorni za napade na ljude koji savesno rade svoj posao i koji direktno ugrozavaju uvodjenje komunalnog reda u Beogradu,“ rekao je Čupković.

Foto: JKP Parking servis
Foto: JKP Parking servis

Nedopustivo je da se bahati vozači na ovakav način obračunavaju sa zaposlenima Parking servisa, koji samo rade svoj posao. Radnici Parking servisa koji rade na odnošenju vozila „paukom“ ili kao kontrolori na ulicama, neretko su žrtve bahatog ponašanja. Oni nemaju mogućnost da utiču na odluke nadležnih institucija, niti mogu da određuju pravila parkiranja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track