PUPS: Spremni smo da pomognemo gradskoj vlasti!
Foto: Printscreen Tanjug

Konstitutivna sednica skupštine grada

PUPS: Spremni smo da pomognemo gradskoj vlasti!

Beograd -
Ukoliko budu smatrali da ćemo im biti od koristi, mi ćemo rado pomoći da se problemi Beograda rešavaju brže i efikasnije, rekao je Rančić na pitanje da li će PUPS biti deo vladajuće većine u Beogradu

BEOGRAD - Odbornik PUPS Profir Rančić izjavio je danas da će ta stranka rado pomoći u radu gradske vlasti, kako bi se problemi u Beogradu rešavali brže i efikasnije.

"Da li će PUPS biti ili neće biti (deo vladajuće većine) to u ovom trenutku mi ne znamo. To zavisi od stranke koja je osvojila apsolutnu većinu i vlast u gradu, a ukoliko budu smatrali da ćemo im biti od koristi, mi ćemo rado pomoći da se problemi Beograda rešavaju brže i efikasnije", rekao je Rančić na pitanje da li će PUPS biti deo vladajuće većine u Beogradu.

Rančić, koji će sutra, kao najstariji odbornik predsedavati konstitutivnom sednicom Skupštine grada, rekao je i da mu je čast što može ispred PUPS-a da predsedava tom sednicom.

On je, u izjavi novinarima u Skupštini grada, izrazio nadu da će ovaj skupštinski saziv vredno raditi tokom celog mandata i u interesu Beograda i Beograđana, te da će sa zadovoljstvom dočekati kraj mandata.

Govoreći o funkciji predsedavajućeg, Rančić je rekao da će on tu imati više protokolarnu ulogu i da će se truditi da vodi sednicu na najbolji mogući način, uz pomoć dva odbornika i sekretara Privremenog organa Beograda Gorana Vesića.

"Nadam se da ćemo taj posao obaviti na kvalitetan način", rekao je Rančić i podsetio da na sutrašnjoj konstitutivnoj sednici treba da budu izabrani predsednik i sekretar Skupštine grada, njihovi zamenici, kao i Verifikaciona i Administrativno-mandatna komisija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track