PUNE RUKE POSLA ZA VATROGASCE: Gore šleper i kuća u Ripnju!
Foto: Nebojša Mandić

Saobraćaj zaustavljen

PUNE RUKE POSLA ZA VATROGASCE: Gore šleper i kuća u Ripnju!

Beograd -
Dok su vatrogasci gasili požar istovremeno je stigla i vest da kuća od 300 kvadratnih metara gori u Ripnju

BEOGRAD - Oko 17 sati zapalio se šleper sa peskom kod motela Hiljadu ruža u Beogradu. Dok su vatrogasci gasili požar istovremeno je stigla i vest da kuća od 300 kvadratnih metara gori u Ripnju.

U montažnoj kući od 300 kvadratnih metara u Ripnju kod Beograda, u trenutku kada je izbila vatra, nije bilo ljudi, a požar je lokalizovan.

"Naše ekipe će ostati tokom čitavog dana na licu mesta, jer je potrebno da se kompletno zgarište prekontroliše, da ne ostane negde žar od kog bi vatra mogla da se proširi", kaže Mile Jovičić, komandant vatrogasne brigade Beograd.

Prema njegovim rečima, uzrok požara biće poznat nakon uviđaja.

Oko 17 sati zapalio se i šleper sa peskom kod motela "Hiljadu ruža" u Beogradu. Požar je ugašen."Mi smo u 16.47 dobili dojavu da gori kabina šlepera koji prevozi pesak. Vrlo brzo je osam vatrogasaca sa dva vozila stiglo na lice mesta. Na žalost, kompletna kabina je bila zahvaćena požarom", rekao je Jovičić i dodao da je požar brzo ugašen.

Prepostavlja se da je do požara došlo zbog kvara na instalacijama.

Vozač šlepera je pokušavao da ugasi požar aparatom koji je imao u kabini, ali nije uspeo. Vatra se čak širila i na brdo pored kamiona.Materijalna šteta je velika, ali nema povređenih. Policija je na licu mesta i uviđaj je u toku.

Saobraćaj na Kružnom putu se odvija usporeno, ali nema zastoja.

( RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track