ČUVAJ GLAVU: Šetnja Beogradom opasna po život!

Otvoreni šahtovi prete

ČUVAJ GLAVU: Šetnja Beogradom opasna po život!

Beograd -
Samo čudo i dobra sportska kondicija spasla je našu koleginicu težih povreda, jer joj je jedna noga skoro do kuka upala u otvorenu rupu na trotoaru na uglu između ulica Kneginje Zorke i Avalske

BEOGRAD - Šetnja u Beogradu itetako može da bude opasna po život. Za tako nešto nije ni potrebno da se izlažete velikom riziku dovoljno je samo da idete svojom stranom ulice, pa da nastradate ništa ne sluteći. Na svojoj koži to je iskusila i novinarka Kurirovog web portala, koja je vraćajući se kući s posla upala u otvoren šaht.

Samo čudo i dobra sportska kondicija spasla je našu koleginicu težih povreda, jer joj je jedna noga skoro do kuka upala u otvorenu rupu na trotoaru na uglu između ulica Kneginje Zorke i Avalske.

- Poklopac na šahtu je bio samo naslonjem na njegov okvir, unutra su bile neke zarđale merdevine i stvarno je čudo kako se nisam teže povredila- ispričala je naša koleginica pitajući se šta bi bilo da je u rupi završilo neko dete, jer su u neposrednoj blizini otvorenog šahta dva obdaništa i osnovna škola.

- Pored odbdaništa i škole nedaleko od ovog opasnog mesta u Mekenzijevoj ulici nalazi se i sedište Komunalne policije, koja bi valjda trebalo da pomogne kako bi naši sugrađani bili bezbedniji-ispričala je u dahu naša koleginica.

Krađa pokolopaca na šahtovima, odavno zadaje glavobolju kako građanima Beograda tako i gradskoj vlasti, ali šta reći u ovom slučaju kada je poklopac bio na šahtu samo ovlaš nabačen preko ivice...Nemar nekog radnika Gradske čistoće ili nešto mnogo opasnije...Loša namera koja na svu sreću bar u ovom slučaju nije završila s tragičnim posledicama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track