TRI UDESA: Trudnici (17) povređen stomak u Velikom Mokrom Lugu
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

TRI UDESA: Trudnici (17) povređen stomak u Velikom Mokrom Lugu

Beograd -
U 20.15 u Starim vinogradima, kod okretnice autobusa 20, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je devojka u šestom mesecu trudnoće u svojstvu suvozača zadobila tupu povredu stomaka

BEOGRAD - U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima su tri osobe povređene, a jedan mladić je upucan, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U 20.22 časa u Kostolačkoj ulici ispred broja 38 na Voždovcu mladić od oko 28 godina ranjen je vatrenim oružjem. Ulazna rana je bila na levoj strani leđa (lopatica), a izlazna na vratu desno.

U 20.15 u Starim vinogradima, kod okretnice autobusa 20, u Velikom Mokrom Lugu, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je devojka od oko 17 godina u šestom mesecu trudnoće u svojstvu suvozača zadobila tupu povredu stomaka.

U 23.28 sati na Batajničkom drumu motorciklista od 18 godina zadobio je tupu povredu glave.

U 6.15 u ulici Dragoslava Srejovića muškarac od 35 godina u svojstvu vozača zadobio je povredu glave levog kolena i levog lakta.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 100 intervencija, od kojih je 31 bila na javnom mestu. Lekarsku pomoć su najviše tražili hipertenzičari, srčani i psihijatrijski bolesnici, a astmatičari nešto manje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja