PEVAČI ZA MALU NAĐU: Održano humanitarno veče u Rakovici!
Foto: Facebook

Koncert

PEVAČI ZA MALU NAĐU: Održano humanitarno veče u Rakovici!

Beograd -
Nađa Novaković ima devet godina i hitno joj je potrebna transplantacija koštane srži za koju je neophodno sakupiti 300.000 evra

BEOGRAD - Akcije prikupljanja pomoći za malu Nađu Novaković nastavljene su u Rakovici. Kancelarija za mlade GO Rakovica, pod pokroviteljstvom Opštine Rakovica, organizovala je humanitarnu žurku. Sav novac sakupljen na žurci prodajom pića i donacijama u himanitarnim kutijama koje su bile postavljene na ulazu, namenjen je devetogodišnjoj Nađi Novaković.Žurka je održana u centru „Balašević“ u Rakovici, a veliki broj ljudi koji se odazvao humanitarnom pozivu zabavljali su pevači MilanTopalović Topalko, Marija Mara Jovičić, Tamara Milojević i Sale Talas.

Nađa Novaković ima devet godina i hitno joj je potrebna transplantacija koštane srži za koju je neophodno sakupiti 300.000 evra. Opština Rakovica do sada je podržala veliki broj akcija prikupljanja pomoći za ovu hrabru devojčicu. Osim Nađe Novaković Opština Rakovica je organizovala i učestvovala u velikom broju humanitarnih akcija koje su za cilj imale sakupljanje novca za teško obolele mališane.

Pomažu u svakoj prilici: Marija Mara Jovičić i Sale Talas
Pomažu u svakoj prilici: Marija Mara Jovičić i Sale Talas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track