GRAD BEOGRAD: Hvala Bugarskoj za bratsku pomoć!
Foto: Beoinf

Katastrofalne poplave

GRAD BEOGRAD: Hvala Bugarskoj za bratsku pomoć!

Beograd -
Gradski menadžer Goran Vesić i v.d. direktora JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Svetozar Veselinović zahvalili su se za bratsku pomoć Borisovu i prijateljima iz Bugarske

BEOGRAD - Vlasnik Titan internešenel holdinga (Titan International Holding) bugarski biznismen Dimitar Borisov, koji je Obrenovcu poklonio 11 cisterni sa šmrkovima za čišćenje delova grada iz kojih se povukla voda, najavio je danas u razgovoru sa čelnicima Beograda da će još nekoliko cisterni poslati već naredne nedelje.

Gradski menadžer Goran Vesić i v.d. direktora JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Svetozar Veselinović zahvalili su se za bratsku pomoć Borisovu i prijateljima iz Bugarske, saopšteno je iz uprave grada Beograda.

"Cela Bugarska danima sluša o katastrofalnim poplavama koje su vas zadesile i svi žele da vam pomognu na bilo koji način. Ovo je bio moj način", rekao je Borisov, prenoseći iskrene pozdrave gradonačelnice Sofije Jordanke Fadakove.

On je izjavio da je Beogradu i Srbiji pomogao sa zadovoljstvom i da se "odmah odazvao velikom prijatelju Goranu Vesiću".

"Već pregovaram sa nekolicinom mojih prijatelja biznismena da se i oni uključe u akciju pomoći, kao i sa nekim firmama i biznismenima iz Rumunije", rekao je Borisov.

Vesić je istakao da nije sumnjao u pomoć Borisova, koji se već pokazao kao veliki prijatelj Srbije i radi godinama na negovanju bugarsko-srpskog prijateljstva.Uz zahvalnost za pomoć, on je naglasio da je u dobru lako biti prijatelj, ali da se pravo prijateljstvo iskazuje tek u nevolji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track