ŠKOLARCI PAŽNJA: Obrenovačke škole izmeštaju se u Beograd!
Foto: Marina Lopičić

Posledice poplava

ŠKOLARCI PAŽNJA: Obrenovačke škole izmeštaju se u Beograd!

Beograd -
Osnovna škola "Jefimija" iz Obrenovca biće privremeno izmeštena u školu "Filip Kljajić Fića" na Čukarici, škola "Posavski partizani" preseliće se u školu "Radojka Lakić" na Savskom vencu, dok će škola "Jovan Jovanović Zmaj" biti izmeštena u školu "Isidora Sekulić" na istoj opštini

BEOGRAD - Sedišta, dokumentacija i evidencija osnovnih škola s područja opštine Obrenovac biće izmeštena u nekoliko osnovnih škola na teritoriji grada Beograda, saopšteno je danas iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije.

Osnovna škola "Jefimija" iz Obrenovca biće privremeno izmeštena u školu "Filip Kljajić Fića" na Čukarici, škola "Posavski partizani" preseliće se u školu "Radojka Lakić" na Savskom vencu, dok će škola "Jovan Jovanović Zmaj" biti izmeštena u školu "Isidora Sekulić" na istoj opštini, piše u saopštenju.

Direktori obrenovačkih škola pozvaće članove svojih kolektiva da se jave i dođu u izmeštena sedišta škola u utorak, 27. maja, kako bi se uključili u aktivnosti neophodne za završetak nastavne godine.

Odluka o izmeštanju škola doneta je na sastanku u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja kojem su prisustvovali direktori osnovnih škola iz Obrenovca, načelnik Školske uprave Beograd Gordana Cvetković i rukovodilac Grupe za poslove osnovnog obrazovanja i vaspitanja Slavica Ješić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track