JKP BEOGRADSKI VODOVOD: Izmene na majskim računima za vodu!
Foto: Shutterstock

Promena cena vode

JKP BEOGRADSKI VODOVOD: Izmene na majskim računima za vodu!

Beograd -
Prve stavke za utrošenu vodu i odvođenje otpadnih voda će se odnositi na period pre povećanja cene, odnosno od 21.aprila 2014. do 30. aprila 2014. godine, a druge stavke za utrošenu vodu i odvođenje otpadnih voda će se odnositi na period od 1.maja do 20.maja sa uračunatim povećanjem od pet i po odsto

BEOGRAD - Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštilo je danas da su zbog promene cene vode i odvođenja otpadnih voda, razdvojene stavke na majskom računu.

U saopštenju se podseća da je cena vode i odvođenja otpadnih voda od 1. maja ove godine povećana za pet i po odsto.

Za potrošače koji vodu plaćaju preko uplatnica objedinjene naplate, mesečni obračun se vrši od 21. u prethodnom mesecu do 21. u tekućem mesecu.

JKP "Infostan" će u skladu sa ovim rešenjem, na majskim uplatnicama potrošača prikazati po dve stavke za utrošenu vodu i odvođenje otpadnih voda.

Prve stavke za utrošenu vodu i odvođenje otpadnih voda će se odnositi na period pre povećanja cene, odnosno od 21.aprila 2014. do 30. aprila 2014. godine, a druge stavke za utrošenu vodu i odvođenje otpadnih voda će se odnositi na period od 1.maja do 20.maja sa uračunatim povećanjem od pet i po odsto.

Račun sa dve stavke dobiće i potrošači kojima JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" direktno naplaćuju svoje usluge, u slučaju da se račun formira za period potrošnje koji počinje pre 1.maja.

Iz "Beogradskog vodovoda i kanlizacije" mole korisnike da se za sve informacije i reklamacije u vezi sa potrošnjom i naplatom vode obrate direktno tom preduzeću jer će se na taj način ubrzati proces rešavanja eventualnih žalbi.

Građani se mogu obratiti na broj telefona: 011 3402 053 ili lično u ulici Kneza Miloša 27, Danijelovoj 32, Svetosavskoj 58 u Barajevu i na Severnom bulevaru 3, a reklamacije se, takođe, mogu uložiti i u poslovnicama Infostana na teritoriji opštine prebivališta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track