PLANIRANI RADOVI: Delovi Dedinja i Senjaka bez vode 2 dana
Foto: Shutterstock

Beogradski vodovod

PLANIRANI RADOVI: Delovi Dedinja i Senjaka bez vode 2 dana

Beograd -
Bez vode će biti delovi naselja oivičeni ulicama Teodora Drajzera, Neznanog junaka, Sime Lozanića, Koste Racina, Generala Save Grujića, Banjičkim vencem, Ljutice Bogdana, Dr Milutina Ivkovića, Humskom, Stjepana Filipovića, Topčiderskim vencem, Andre Nikolića, Vase Pelagića, Perside Milenković, Vladete Kovačevića, Sanje Živanović, Puškinovom i Mila Milunovića

BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na uglu Užičke i Teodora Drajzera, kao i u samoj Ulici Teodora Drajzera na opštini Savski venac, od subote 7. juna u 24 sata do ponedeljka 9. juna u pet sati bez vode će ostati potrošači u delovima naselja Dedinje i Senjak, saopštio je danas Beogradski vodovod.

Bez vode će biti delovi naselja oivičeni ulicama Teodora Drajzera, Neznanog junaka, Sime Lozanića, Koste Racina, Generala Save Grujića, Banjičkim vencem, Ljutice Bogdana, Dr Milutina Ivkovića, Humskom, Stjepana Filipovića, Topčiderskim vencem, Andre Nikolića, Vase Pelagića, Perside Milenković, Vladete Kovačevića, Sanje Živanović, Puškinovom i Mila Milunovića.

U najavljenom periodu Ulica Teodora Drajzera će biti zatvorena za saobraćaj.Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštavaju da je u pitanju zamena četiri velika zatvarača, prečnika 400 milimetara, a ovi radovi su neophodni i neodložni, da bi se uoči nastupajuće letnje sezone obezbedilo stabilno snabdevanje vodom potrošača u ovom delu grada.

Ovo je naročito važno zato što je na ovom području lociran veći broj velikih bolnica, zbog čega su radovi do sada u više navrata prolongirani. Zahvaljujući opsežnim pripremama, stekli su se uslovi da oni tokom nastupajućeg vikenda budu obavljeni.Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom u ovom delu grada biće obezbeđena 21 autocisterna u toku dana i 13 autocisterni u toku noći.Istovremeno, iz BVK mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.Od subote 7. juna u 24 sata do nedelje 8. juna u 6 sati autocisterne će dežurati za bolnice na mestima kao što su Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" (dve autocisterne), KBC "Dr Dragiša Mišović - Dedinje" (dve autocisterne).

Po jedna autocisterna dežuraće u Institutu za rehabilitaciju, Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju, Klinici za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" i Specijalnoj bolnici za bolesti zavisnosti (Teodora Drajzera 44).Za građane autocisterne će dežurati na mestima Ulica Ljutice Bogdana (kod solitera, jedna autocisterna), potez između ulica Neznanog junaka, Banjičkog venca, Dr Milutina Ivkovića i Koste Racina (dve autocisterne) i potez između ulica Topčiderskog venca, Andre Nikolića, Sanje Živanović i Perside Milenković (dve autocisterne).

U nedelju, 8. juna od 6 sati do 22.00 sata, autocisterne će za bolnice biti na lokacijama Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" (dve autocisterne), KBC "Dr Dragiša Mišović - Dedinje" (dve autocisterne), a po jedna autocisterna dežuraće u Institutu za rehabilitaciju, Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju, Klinici za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" i Specijalnoj bolnici za bolesti zavisnosti (Teodora Drajzera 44).

Za građane će po jedna autocisterna dežurati u Ljutice Bogdana (kod solitera), Stjepana Filipovića - zgrade u nizu, kod marketa "Maksi" (za solitere) i na potezu Generala Save Grujića, Koste Racina, Goleške, Kiparske i Ambasade Demokratske Republike Kongo.

Autocisterne će biti i u Heroja Milana Tepića, Jevrema Grujića, kod Ambasade Kraljevine Danske (Neznanog junaka 9a i okolnim ulicama), Banjičkog venca, Aleksandra Stambolijskog i Serdar Jola, Dr Milutina Ivkovića, Ružićevoj, Maglajskoj, Jezdićevoj, Šekspirovoj, kod Ambasade Alžira, Humskoj (zgrade u nizu).Autocisterne će biti i na Topčiderskom vencu (i okolnim ulicama), Andre Nikolića (stanica policije "Sever"), kod Ambasade Egipta (dostava duž ulice), Banjičkih žrtava, Istarskoj i Kaćanskog, Vase Pelagića, Puškinovoj, Mila Milunovića (i okolnim ulicama), Sanje Živanović i Brzakovoj, Temišvarskoj, Vladete Kovačevića i Perside Milenković.

Od nedelje 8. juna u 22 sata do ponedeljka 9. juna u 5 sati, cisterne će za bolnice dežurati na mestima kao što su Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" (dve autocisterne), KBC "Dr Dragiša Mišović - Dedinje" (dve autocisterne).Po jedna autocisterna dežuraće u Institutu za rehabilitaciju, Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju, Klinici za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" i Specijalnoj bolnici za bolesti zavisnosti (Teodora Drajzera 44).Za građane će jedna autocisterna dežurati u Ljutice Bogdana (kod solitera), a po dve na potezu između ulica Neznanog junaka, Banjičkog venca, Dr Milutina Ivkovića i Koste Racina, kao i na potezu između ulica: Topčiderskog venca, Andre Nikolića, Sanje Živanović i Perside Milenković.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs .

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track