NIJE HTEO DA PLATI: Vlasnik honde tri sata vređao radnike Parking servisa jer su mu stavili lisice!
Foto: JKP Parking Servis

Ukrajinske tablice

NIJE HTEO DA PLATI: Vlasnik honde tri sata vređao radnike Parking servisa jer su mu stavili lisice!

Beograd -
Višečasovnu raspravu bahatog dužnika sa službenicima, u kojoj je vozač pokušavao da se pozove na diplomatski imunitet, zahtevajući da mu se bezuslovno vrati automobil

BEOGRAD - Vladimir B., vlasnik honde ukrajinskih registarskih tablica koji za neplaćene dnevne karte duguje više od 31.000 dinara, zbog čega mu je automobil blokiran lisicama i odnet na plac JKP „Parking servis“ večeras je tokom tri sata verbalno napadao i vređao zaposlene u poslovnici Službe parking kontrole u ulici Starine Novaka, odbijajući da napusti prostorije.

Višečasovnu raspravu bahatog dužnika sa službenicima, u kojoj je vozač pokušavao da se pozove na diplomatski imunitet, zahtevajući da mu se bezuslovno vrati automobil, na kraju je prekinuo kraj radnog vremena u poslovnici, koju je napustio rekavši da se sutra ponovo vraća.

Foto: JKP Parking servis
Foto: JKP Parking servis

Andrija Čupković, v.d. direktor „Parking servisa”, kaže da vozači stranih registarskih tablica moraju da izmiruju svoje obaveze, kao što to čine i svi drugi građani Srbije, a da se diplomatski imunitet ne odnosi na plaćanje komunalnih usluga.

– Niko ne može da bude privilegovan. Mi nećemo tolerisati ovakvo ponašanje dužnika, koji odbijaju da plate svoje obaveze. Zakon mora da važi sve, bez obzira na to čije su tablice na automobilu. Imamo veliku podršku građana na putu uvođenja reda u parkiranje i zbog toga niko neće biti pošteđen, kaže Čupković.

Podsećamo da je od početka uvođenja blokade lisicama za vlasnike vozila sa stranim registarskim tablicama, odneto više od 700 automobila, čiji vlasnici godinama nisu plaćali parkiranje, a da su od tada i oni počeli redovno da izmiruju svoje obaveze.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track