BEOGRAD: 3 povređenih tokom pljačke pumpe u Surčinu
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

BEOGRAD: 3 povređenih tokom pljačke pumpe u Surčinu

Beograd -
Mladić star oko 20 godina zadobio je modricu i otok na glavi, odnosno oko desnog oka i gornje usne, prelom nosa i povredu leđnog dela kičme. Devojka stara oko 25 godina zadobila je povredu desne nadlaktice, a žena stara oko 45 godina zadobila je povredu leve nadlaktice

BEOGRAD - Tri osobe su povređene, od kojih jedna teže, prilikom pljačke benzinske pumpe rano jutros oko 02.45 časova u Surčinu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Mladić star oko 20 godina zadobio je modricu i otok na glavi, odnosno oko desnog oka i gornje usne, prelom nosa i povredu leđnog dela kičme, rekla je Macura.Devojka stara oko 25 godina zadobila je povredu desne nadlaktice, a žena stara oko 45 godina zadobila je povredu leve nadlaktice, istakla je Macura.

Sve troje su udareni kundakom puške, a prevezeni su u Urgentni centar, dodala je portparol Hitne pomoći.

U saobraćajnom udesu, koji se dogodio oko 23.50 časova na Smederevskom putu kod skretanja za Mirijevo, muškarac star oko 70 godina, vozač, nije zadobio vidljive povrede, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do šest časova obavila 98 intervencija od kojih 18 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 249 intervencija od kojih 70 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici i psihijatrijski pacijenti, dodala je Macura.Macura je savetovala nošenje kišobrana, adekvatno oblačenje, oprez u saobraćaju i uzimanje vitamina,Portparol Hitne pomoći je poručila da je potrebno čuvati se respiratornih virusnih infekcija i provetravati prostorije u kojima se boravi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja