U Beogradu do sada proglašene četiri liste

Lokalni izbori

U Beogradu do sada proglašene četiri liste

Beograd -
Gradska izborna komisija Beograda do sada proglasila četiri izborne liste za predstojeće lokalne izbore

BEOGRAD - Gradska izborna komisija Beograda proglasila je do sada četiri izborne liste za predstojeće lokalne izbore u Beogradu, piše na sajtu gradske uprave.

Tako će prva na listiću na prestojećim izborima u glavnom gradu Srbije biti lista "Dragan Đilas - izbor za bolji Beograd", a druga "Srpska radikalna stranka - dr Vojislav Šešelj".

Prvi na listi koja će biti prva na glasačkom listiću je aktuelni gradonačelnik i zamenik predsednika DS Dragan Đilas, a na drugom mestu je predsednik beogradskog odbora DS Aleksandar Šapić.

Prvi na listi SRS je Nemanja Šarović, koji će biti predlog SRS za budućeg gradonačelnika, a drugi Zoran Krasić.

Treća po redu biće lista "Profesor dr Zoran Stankovic - Ujedinjeni regioni Srbije", a četvrta "Čedomir Jovanović - Preokret".

Prvi na listi URS je predsednik te stranke Mlađan Dinkić, a drugi Stanković, dok je prvi na listi "Preokreta" menadžer beogradskog odbora LDP Dejan Ranđić, a drugi lider te stranke Čedomir Jovanović.U utorak su liste predali i naprednjaci, a danas i DSS.

Lista SNS se zove "Pokrenimo Beograd - Tomislav Nikolić", a prvi na listi je njegov zamenik i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić, dok je naziv liste D S S "Demokratska stranka Srbije - Vojislav Koštunica", a prvi na njoj je potpredsednik te partije i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track