NIKODIJEVIĆ: Uskoro sednica o rebalansu gradskog budžeta!
Foto: Nemanja Pančić

Skupština grada

NIKODIJEVIĆ: Uskoro sednica o rebalansu gradskog budžeta!

Beograd -
Nikodijević je po završetku sednice Skupštine grada, rekao da će ta sednica biti održana nakon što bude usvojen rebalans republičkog budžeta

BEOGRAD - Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijeić izjavio je danas da će uskoro bitio držana sednica na kojoj će se raspravljati o rebalansu gradskog budžeta.

On je novinarima, po završetku sednice Skupštine grada, rekao da će ta sednica biti održana nakon što bude usvojen rebalans republičkog budžeta.

Sumirajući odluke koje je Skupština grada danas donela, Nikodijević je ocenio da je sednica bila vrlo dinamična i značajna za budući pravac razvoja Beograda.

"Mi smo danas usvojili izmene Generalnog plana, a to su promene koje smo i ranije najavljjivali i o kojima se u javnosti priča ne samo poslednjih godina, nego decenija“, rekao je Nikodijević precizirajući da je reč o izmeštanju Železničke i Autobuske stanice i završetku Prokopa.

Nikodijević je rekao i da je konačno okončan konkurs za direktore u većini gradskih javnih preduzeća, podsetivši da će u dva biti ponovljen, a da u dva još nije okonačan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track