Kiša usporava saobraćaj na Gazeli

Kiša usporava saobraćaj na Gazeli

Beograd -
Povećan je broj vozila i usporen saobraćaj na Savskoj i Ibarskoj magistrali, na Lazarevačkom drumu, na Smederevskom putu i na Zrenjaninskom putu, uključujući i Pančevački most

BEOGRAD - Kiša jutros donekle usporava saobraćaj u Beogradu na "Gazeli" i autoputu koji vodi preko tog mosta u oba smera i na prilazima gradu.

Povećan je broj vozila i usporen saobraćaj na Savskoj i Ibarskoj magistrali, na Lazarevačkom drumu, na Smederevskom putu i na Zrenjaninskom putu, uključujući i Pančevački most, u pravcu prema centru grada.

Blago je pojačan i intenzitet saobraćaja na potezu od Autokomande preko Bulevara Franša de Perea prema Slaviji.

U centru grada većih gužvi i zastoja za sada nema, dodao je Ivetić.

Vozila javnog gradskog prevoza na liniji 109 saobraćaju skraćenom trasom do naselja Dunavac na Zrenjaninskom putu zbog protesta "traktorista", izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Zoran Stanojković.

Beograđane prevoze 1.333 vozila javnog gradskog prevoza od čega 150 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.086 autobusa, rekao je Stanojković.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 645 polazaka, a predviđeni su vanredni polasci u 16.30 časova za Aleksandrovac, u 18 za Blace i u 18 sati za Kruševac, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer BAS-a Goran Veličković.

"Lasta" je planirala da 617 vozila ostvare 6.247 polazaka, a predviđeni su vanredni polasci u 17, u 18 i u 20.30 za Smederevsku Palanku i u 18 časova iz Beograda za Blace, rekao je Tanjugu dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Miodrag Milenković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track