REPROGRAM: Pijačnim trgovcima otpis trećine duga za jednokratnu uplatu!
Foto: Zorana Jevtić

Gradske pijace

REPROGRAM: Pijačnim trgovcima otpis trećine duga za jednokratnu uplatu!

Beograd -
Podsećamo korisnike-dužnike koji izvrše jednokratno izmirenje u roku od 15 dana, vršiće se otpust glavnog duga od 30 odsto, dok za plaćanje na tri mesečne rate potpisnici sporazuma ostvaruju otpust dela glavnog duga od 20 odsto, navode Gradske pijace

BEOGRAD - Javno komunalno preduzeće "Gradske pijace" potpisale su prvi sporazum o regulisanju plaćanja duga, u okviru akcije reprograma starog duga zakupaca-dužnika pijačnog poslovnog prostora na pijacama u Beogradu, sa SZTGR "Salaš".

Kako su saopštile "Gradske pijace", sporazumom je obuhvaćeno priznavanje duga zakupca u iznosu od 378.000 dinara i otplata na šest mesečnih rata.

"Podsećamo korisnike-dužnike koji izvrše jednokratno izmirenje u roku od 15 dana, vršiće se otpust glavnog duga od 30 odsto, dok za plaćanje na tri mesečne rate potpisnici sporazuma ostvaruju otpust dela glavnog duga od 20 odsto", navode "Gradske pijace".

Ukoliko se korisnici-dužnici odluče za plaćanje na šest mesečnih rata, vršiće se otpust od 15 odsto, odnosno 10 odsto za plaćanje na devet mesečnih rata.

Ukoliko se korisnici-dužnici odluče za plaćanje na 12 mesečnih rata, vršiće se otpust od pet odsto, dok za plaćanje na 24 rate nema otpusta duga.

Reprogram duga moguće je zaključiti odmah, na rok od 15 dana, odnosno na tri, šest, devet, 12 i 24 meseca.

"Gradske pijace" podsećaju sve zainteresovane korisnike-dužnike da mogu pristupiti potpisivanju Sporazuma o regulisanju plaćanja starog duga do 15. novembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track