ADA CIGANLIJA: Otvoren prvi eko-zabavni park u Srbiji!

Za mališane

ADA CIGANLIJA: Otvoren prvi eko-zabavni park u Srbiji!

Beograd -
Dečija igrališta se prostiru na površini od oko 300 m2. Izgrađena su u najvećoj meri od prirodnih materijala – drveta, peska, šljunka, malča...

BEOGRAD - Prvi dečiji eko–zabavni park u Srbiji otvoren je na Adi Ciganliji. Dečiji eko-zabavni park, koji se prostire na površini od oko 300 m2, jedinstven je po tome što je izgrađen u najvećoj meri od prirodnih materijala – drveta, peska, šljunka, malča.

Portparol JP Ada Ciganlija, Maja Pavlović, izrazila je zadovoljstvo što popularno beogradsko izletište širi i obogaćuje svoje sadržaje.

„Drago nam je što pored ostalih sportskih sadržaja, Adu Ciganliju možemo da upotpunimo zabavnim eko parkom za decu. U njemu će najmlađi posetioci predškolskog i školskog uzrasta moći da kroz igru razvijaju i ekološku svest“, istakla je Pavlovićeva.

Mališani iz dečijih vrtića i osnovnih škola imali su priliku da na Adi Ciganliji uživaju u zabavno-edukativnom programskom sadržaju prilagođenom najmlađima. Program je vodio glumac Srđan Ivanović, a u njemu su učestvovali dečiji animatori i glumci. U režiji Udruženja građana za pozorište, televiziju i film „Epizodista“, prikazana je dečija predstava „Ekoslav u akciji“, a da doživljaj za prisutne mališane bude kompletan pobrinuo se klovn Paja.***

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track