NOĆ U BEOGRADU: Osmoro povređeno u saobraćajci!

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Osmoro povređeno u saobraćajci!

Beograd -
Dve lekarske ekipe poslate su zbog saobraćajne nesreće koja se oko ponoći dogodila kod nadvožnjaka u Ostružnici kada su se sudarila dva automobila

BEOGRAD - U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno osam osoba, rečeno je jutros u gradskoj službi Hitne pomoći.

Dve lekarske ekipe poslate su zbog saobraćajne nesreće koja se oko ponoći dogodila kod nadvožnjaka u Ostružnici kada su se sudarila dva automobila.

Prva lekarska ekipa zbrinula je trojicu muškaraca koji su imali povrede vrata, stomaka, ramena i leđa, dok je druga pružila pomoć jednom muškaraci i ženi kojima su konstatovane povrede vrata.

U ostalim nesrećama nije bilo ozbiljnije povređenih i njima su lekari uglavnom konstatovali ortopedske povrede. Lekari su intervenisali oko šest sati jutros zbog prijave pada sa visine na Smederevskom putu.

Oni su devojku, staru oko 20 godina, u veoma teškom stanju prevezli na odeljenje reanimacije Vojno-medicinske akademije (VMA).

U noći između srede i četvrtka lekari su imali ukupno 96 intervencija, od kojih 11 na javnom mestu, najviše zbog srčanih bolesnika i astmatičara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track