GRAĐANI ZBUNJENI: Isključenja struje neće biti, pristigle opomene greška
Foto: Fonet

Objašnjenje iz EDB

GRAĐANI ZBUNJENI: Isključenja struje neće biti, pristigle opomene greška

Beograd -
Reč je uglavnom o dugovanjima od nekoliko stotina dinara, ali sve nejasnoće treba proveriti na broj telefona 395 77 77

BEOGRAD - Građanima koji su dobili najnovija upozorenja Elektrodistribucije Beograd (EDB) o isključenju struje u slučaju da ne plate zaostala, uglavnom sitna dugovanja za električnu energiju iz prošle godine, struja ipak neće biti isključena.

To je potvrdila portparol EDB-a Sandra Alagić koja je pozvala građane da sve nejasnoće u vezi sa ovim opomenama provere u njihovom Infocentru.

"Niko neće biti isključen i svi koji imaju nekih nejasnoća ili sumnjaju da nešto nije ispravno u vezi s opomenama koje su dobili, mogu da se obrate Infocentru EDB-a na broj telefona 395-77-77," dodala je Alagić.

Ona je ukazala da se radi o zaostalim, sitnim dugovima, zaključno sa junom 2013. godine, koji se odnose na period pre formiranja novog pereduzeća EPS snabdevanje, koje sada obavlja naplatu računa za struju.

Alagić je istakla da nije reč o velikom broju građana.

Jedan broj građana, naime, dobio je ovih dana opomenu pred isključenje zbog dugovanja iz prošle godine.Reč je uglavnom o dugovanjima od nekoliko stotina dinara, a građani koji su se javljali kažu da su im na šalterima EDB rekli da je u pitanju greška.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track