Najnovije vesti

DOČEK U OBRENOVCU: Vals i Vučić sa poplavljenima koji su ostali bez kuća
Foto: Tanjug

300.000 evra donacije

DOČEK U OBRENOVCU: Vals i Vučić sa poplavljenima koji su ostali bez kuća

Beograd
Predsednike vlade dveju zemalja su ispred zgrade opštine dočekali Obrenovčani, a učenici osnovnih škola i najmlađi članovi kulturno-umetničkih društava goste su pozdravili zastavicama Francuske i Srbije

BEOGRAD - Premijeri Srbije i Francuske Aleksandar Vučić i Manuel Vals stigli su u Obrenovac gde će se u zgradi opštine sastati sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim i predsednikom te opštine Miroslavom Čučkovićem.
Odmah potom trebalo bi da obiđu lokaciju na kojoj će se novcem francuske vlade graditi kuća jednoj višečlanoj porodici koja je u poplavama ostala bez doma.

 

Predsednike vlade dveju zemalja su ispred zgrade opštine dočekali Obrenovčani, a učenici osnovnih škola i najmlađi članovi kulturno-umetničkih društava goste su pozdravili zastavicama Francuske i Srbije.

 

Francuska vlada donirala je novac za gradnju sedam kuća u Obrenovcu i to u iznosu od 300.000 evra, ali i novac za rekonstrukciju osnovne škole "Jefimija", za obnovu dela kanalizacije i za autobus koji će prevoziti decu ometenu u razvoju.S premijerima i gradonačelnikom u Obrenovac su danas došli i ministri policije Nebojša Stefanović i odbrane Bratislav Gašić.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...