Apeks: Laž je da su kontrolori Bus plusa pretukli putnika u Malom Mokrom Lugu!
Foto: Bus Plus

Saopštenje

Apeks: Laž je da su kontrolori Bus plusa pretukli putnika u Malom Mokrom Lugu!

Beograd -
Izričiti smo u tvrdnji da u u nasilju izvršenom nad građaninom iz Leštana nije učestvovao nijedan od zaposlenih u našoj kompaniji, navodi "Apeks"

BEOGRAD - Kompanija "Apeks", koja upravlja sistemom "Bus-plus" u Beogradu, saopštila je da su neistiniti navodi putnika Miloša Nešića (57), iz Leštana, koji tvrdi da su ga 6. novembra oko 10.45 prebili kontrolori „Bus-plusa" i vozač autobusa privatnog prevoznika.

- Sa negodovanjem konstatujemo da je događaj pod naslovom "Tukli me kontrolori i vozač" izmišljen u svim pojedinostima. U spornom tekstu, pored fotografije čoveka sa teškim telesnim povredama, navode se lažne optužbe na račun naših zaposlenih i opisuje nasilje koje se nije dogodilo u vezi sa javnim prevozom, niti je za aktere imalo kontrolore ili vozače. Izričiti smo u tvrdnji da u događajima koje opisujete, kao ni u nasilju izvršenom nad građaninom M. N. iz Leštana, nije učestvovao nijedan od zaposlenih u kompaniji Apex Solution Technology - saopštila je ova firma u saopštenju i izrazila "najoštriji protest zbog neosnovanog blaćenja njihovih zaposlenih".Podsetimo, putnik Miloš Nešić, je tvrdio da su ga prebili kontrolori „Bus-plusa" i vozač autobusa privatnog prevoznika koji je saobraćao na liniji 309. Nešić je zbrinut na Urgentnom i ima ogrebotinu na čelu, a povređeno mu je i rame.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track