Nikodijević za petak zakazao sednicu Skupštine grada Beograda
Foto: Fonet

brojne teme za raspravu

Nikodijević za petak zakazao sednicu Skupštine grada Beograda

Beograd -
Na dnevnom redu će se naći Predlog odluke da se premijer Narodne Republike Kine Li Kećiang proglasi za počasnog građanina Beograda, kao i nekoliko predloga planova i predloga o izradi planova detaljne regulacije

BEOGRAD - Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za petak, 28. novembar, u 10 časova Desetu sednicu Skupštine grada koja će se održati u zgradi Gradske uprave na Trgu Nikole Pašića 6 (sala 10 u prizemlju).

Na dnevnom redu će se naći Predlog odluke da se premijer Narodne Republike Kine Li Kećiang proglasi za počasnog građanina Beograda.

Odbornici će odlučivati i o nekoliko predloga planova i predloga o izradi planova detaljne regulacije. Tako će razmatrati Predlog plana za deo autoputske i železničke obilaznice oko Beograda sa drumsko-železničkim mostom preko Dunava.

Na ovoj sednici Skupštine je i Predlog plana detaljne regulacije naselja „Grmovac” u opštini Zemun.

Na sednici Skupštine grada odbornici će razmatrati i Predlog odluke o određivanju zona na teritoriji grada Beograda i Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o određivanju zona za utvrđivanje poreza na imovinu za narednu, 2015. godinu, kao i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na odluku o izmenama i dopunama Statuta JKP „Beograd-put”.

Pred odbornicima će se naći i Predlog odluke o podizanju spomenika Isidori Sekulić u parku na uglu ulica Andre Nikolića i Petra Čajkovskog i Predlog rešenja o obrazovanju Odbora za podizanje spomenika Isidori Sekulić.

Na sednici Skupštine grada, po skraćenom postupku, odlučivaće se o predlozima rešenja o razrešenju i imenovanju direktora i v.d. direktora, članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač

Grad Beograd, kao i o predlozima rešenja o razrešenju i imenovanju članova školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola na teritopriji Grada Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track