NOĆ U BEOGRADU: Jedan osoba povređena u saobraćajci
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Jedan osoba povređena u saobraćajci

Beograd -
Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila 256 intervencija od kojih 57 na javnim mestima, precizirala je Macura

BEOGRAD - Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 104 intervencije od kojih devet na javnim mestima, a u tom periodu dogodio se jedan saobraćajni udes u kojem je jedna osoba povređena.

Kako je izjavila jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura, u udesu koji se dogodio oko 00.20 časova, na uglu ulica Goce Delčeva i Gramšijeve muškarac star oko 34 godine je kao vozač zadobio povredu glave, a prevezen je u KBC Zemun.

Lekarima su se najčešće javljali srčani bolesnici, osobe sa šlogovima, hipertenzijom i astmatičari, istakla je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila 256 intervencija od kojih 57 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala da se zbog trenutnih vremenskih prilika pričuvaju hronični bolesnici, posebno pacijenti sa poremećajem moždane, kardiovaskularne i periferne cirkulacije.Macura je preporučila uzimanje toplih napitaka, provetravanje prostorija, adekvatno oblačenje, a deci i starijim osobama da zaštite glavu od hladnoće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track