NOĆ U BEOGRADU: 10 osoba povređeno u osam udesa
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: 10 osoba povređeno u osam udesa

Beograd -
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 110 intervencija, a za protekla 24 sata ukupno 258 intervencija od kojih 77 na javnim mestima

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu se dogodilo osam saobraćajnih udesa u kojima je 10 osoba povređeno, među kojima i jedno dete, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Dve osobe su povređene u udesu koji se dogodio oko 23.55 časova na uglu ulica Mite Ružića i Bulevara Kralja Aleksandra, na Zvezdari rekla je Macura.

Muškarac star oko 26 godina zadobio je povredu istezanje vrata, a žena stara oko 40 godina povredu glave, istakla je Macura i dodala da su prevezeni na VMA.Dve osobe su povređene u udesu oko 21.10 nedaleko od sajma kod uključenja za novi most ka Novom Beogradu.

Žena stara oko 60 godina i muškarac oko 62 godine zadobili su povrede istezanje vrata, a prevezeni su na VMA, kazala je Macura.Dečak uzrasta 10 godina je oko 19.25 časova u Brđanskoj ulici u Ripnju zadobio povredu glave, a prevezen je u Urgentni centar, navela je portparol Hitne pomoći.

Ženska osoba stara 24 godine je u udesu oko 21.35 časova u Ulici Neznanog junaka zadobila povrede glave, lica i kolena, a prevezena je na VMA, rekla je Macura.Muškarac star oko 37 godina je u udesu oko 20.55 časova na uglu ulica Trgovačka i Vodovodska zadobio povredu glave, istakla je Macura.

Žena stara 60 godina je u udesu oko 20.15 časova na uglu ulica Vojvođanska i Gandijeva zadobila povredu glave, a prevezena je na VMA, kazala je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 51 godinu je u udesu oko 20.15 časova na uglu ulica Kraljevačkih žrtava i Belo vrelo zadobio povredu glave, odnosno posekotinu cela, a prevezen je na VMA, objasnila je Macura.

Žena stara oko 60 godina je u udesu oko 19.25 časova na uglu ulica Koste Jovanovića i Bulevara oslobođenja zadobila povredu nosa, a prevezena je na VMA, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 110 intervencija, a za protekla 24 sata ukupno 258 intervencija od kojih 77 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track