U PETAK: Zakazana sednica Skupštine grada
Foto: Marina Lopičić

Odbornici

U PETAK: Zakazana sednica Skupštine grada

Beograd -
Na dnevnom redu sednice naći će se više planova detlajne regulacije, kao i predlog izmene i dopune o zaduživanju-zaključenju Ugovra o kreditu između Beograda i EBRD

BEOGRAD - Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za petak, 19. decembar, u 10 časova jedanaestu sednicu Skupštine grada Beograda. Sednica će se održati u zgradi Gradske uprave na Trgu Nikole Pašića 6.Na dnevnom redu naći će se Predlog plana detaljne regulacije područja između ulica Kružni put - Padina, Vojislava Ilića, Trogirske i Ignjata Joba na Voždovcu i Predlog plana detaljne regulacije naselja Grmovac u Zemunu. Odbornici će razmatrati i predloge odluka o izradi Plana detaljne regulacije za izgradnju MRS „Bežanija" sa gradskim gasovodnim priključkom, kao i o dopuni odluke o izradi Plana generalne regulacije za deo privredne zone Jakovo u opštini Surčin.

Odbornici Skupštine grada će u petak razmatrati i Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o zaduženju Grada Beograda za realizaciju projekta izgradnje mosta preko Save, Čukarica - Novi Beograd, kao i Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o zaduživanju - zaključenju Ugovora o kreditu između Grada Beograda i Evropske banke za obnovu i razvoj.

Pred odbornicima će se naći i Predlog odluke o dopunama odluke o komunalnom redu.Po skraćenom postupku, odbornici će razmatrati Predlog rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora JP „Hipodrom Beograd" i predloge rešenja o razrešenju i imenovanju članova upravnih, nadzornih i školskih odbora.

( Studio B)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track