Zabranjen rad klubu Stefan Braun!
Foto: KURIR

Kontrola klubova

Zabranjen rad klubu Stefan Braun!

Beograd -
Do sada podneto 128 prekršajnih prijava i izrečene 2.554 mere. U Novom Sadu napisane 54 prekršajne prijave, a pet lokala dobilo privremenu zabranu rada, rekao Predrag Marić

Katanac!Predrag Marić, načelnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije, rekao je da je ta služba obavila vanredne inspekcijske kontrole u 650 lokala u Srbiji, od kojih su 94 u Novom Sadu.

- Do sada je podneto 128 prekršajnih prijava i izrečene su 2.554 mere. Privremeno rešenje o zabrani rada u Beogradu zasad je dobio samo klub "Stefan Braun", a spisak se tu najverovatnije ne završava. Ubrzo će se znati da li je još neki objekat dobio identično rešenje - rekao je Marić i dodao da će vanredna kontrola ugostiteljskih objekata biti okončana do 4. maja, nakon čega sledi kontrola objekata druge namene, kao što su tržni centri, dečje igraonice...

U Novom Sadu do sada su pregledana 94 od oko 1.000 ugostiteljskih objekata.Pošto je inspekcija krenula po novosadskim i beogradskim lokalima zbog kontrole sistema protivpožarne zaštite, u tom gradu rasprodate su zalihe PP aparata, pa je zavladala nestašica.

Predrag Marić je rekao da su u Novom Sadu tokom vanrednog inspekcijskog nadzora napisane 54 prekršajne prijave i da je pet lokala dobilo privremenu zabranu rada.

- U Novom Sadu do sada su pregledana 94 od oko 1.000 ugostiteljskih objekata u kojima će biti sproveden vanredni inspekcijski nadzor - rekao je Marić.Nakon što je inspekcija krenula po novosadskim lokalima zbog kontrole sistema protivpožarne zaštite, u tom gradu rasprodate su zalihe PP aparata.- Vlasnici i zakupci lokala su se brže-bolje sjatili u radnje kako bi se snabdeli PP aparatima. Zavladala je nestašica u Novom Sadu - kaže prodavac u jednoj radnji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja