VESIĆ: Za lepši Beograd osim novca, potrebna je dobra volja i organizacija
Foto: Fonet

javni poziv

VESIĆ: Za lepši Beograd osim novca, potrebna je dobra volja i organizacija

Beograd -
Raspisali smo konkurs za tri velika trga, pozvali donatore da učestvuju u obnovi prvih deset fasada i već potpisali neke ugovore. Ukupno imamo preko 80 fasada koje će biti obnovljene na taj način, a u narednom periodu počećemo to da radimo iz iz vlastitih sredstava, rekao je gradski menadžer

BEOGRAD - Grad Beograd objavio je prvi javni poziv za uređenje fasada, i naša je želja da centar grada bude posebno uređen, rekao je gradski menadžer Goran Vesić.

– Raspisali smo konkurs za tri velika trga, trg između Doma Narodne skupštine i Skupštine grada, Terazije i Trg republike, pozvali donatore da učestvuju u obnovi prvih deset fasada i već potpisali neke ugovore. Ukupno imamo preko 80 fasada koje će biti obnovljene na taj način, a u narednom periodu počećemo to da radimo iz iz vlastitih sredstava. Za sledeću godinu planiramo da uredimo Terazijsku padinu i Cvetni trg i oko 100 manjih, mini-parkova, a u ovoj godini želimo da nađemo način da se izborimo sa grafitima. U tu svrhu predložićemo izmenu određenih propisa i tako ćemo pokazati želju i trud da grad učinimo lepšim, za šta nekad nije potreban samo novac već i dobra volja i organizacija da se stvari obave na najbolji mogući način – kazao je Goran Vesić.

(Beoinfo/RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track