Najnovije vesti

GLAVAŠ: Sanirano oštećenje na Brankovom mostu
Foto: Beoinfo

zatvoren deo žute trake

GLAVAŠ: Sanirano oštećenje na Brankovom mostu

Beograd
I pored loših vremenskih uslova radnici su uspeli da završe radove na mostu, ostalo je da se taj deo asfaltira, što će i biti obavljeno za nekoliko dana, čim vremenske prilike budu to dozvolile

BEOGRAD - Ekipe JKP „Beograd-put” završile su sanaciju oštećenja na Brankovom mostu sa donje strane, rupa je nalivena betonom, a za nekoliko dana biće postavljen asfaltni zastor, izjavio je za Beoinfo direktor Beokom servisa Darko Glavaš.

- I pored loših vremenskih uslova radnici su uspeli da završe radove na mostu, ostalo je da se taj deo asfaltira, što će i biti obavljeno za nekoliko dana, čim vremenske prilike budu to dozvolile. Zbog tih radova je od Novog Beograda ka Brankovoj ulici zatvoren deo žute trake – precizirao je Glavaš i dodao da je na toj deonici postavljena adekvatna saobraćajna signalizacija.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

Glavaš je ponovo apelovao na učesnike u saobraćaju da imaju razumevanja zbog eventualnih zastoja na pojedinim deonicama u gradu koji su uslovljeni sanacijom udarnih rupa.

Udarne rupe se mogu prijaviti na telefone „Beokom servisa” 0800-11-00-11 za pozive iz fiksne mreže Telekoma ili 011/3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

( Beoinfo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...